NAPREDAK DOČEKUJE VOJVODINU: Novi ambijent motiviše za pobedu

Prvu utakmicu na domaćem terenu  u novoj sezoni Linglong Super lige Srbije Napredak igra u nedelju protiv novosadske Vojvodine.

U pauzi između dva prvenstva na Gradskom stadionu obavljeni su obimni radovi.

Po završetku prethodne odmah smo krenuli sa radovima na renoviranju stadiona. Do prve utakmice koja se igra u nedelju biće završena tribina Zapada jedan i Zapad dva. Urađena je kompletna hidroizolacija, betonski premaz i okrečene su tribine. Urađen je tunel, sa kompletno novom podlogom, zidovima, ostvetljenjem i novim muralom. Adaptaciju stadiona radimo parcijalno, tako da ćemo po završetku ove utakmice krenuti sa sledećom tribinom. U ovom trenutku neće biti postavljene nove stolice zbog ograničenja budžeta, ali je to investicija koja je predviđena u narednom periodu“, nabraja Vladimir Arsić, direktor kluba.

Za utakmicu sa Vojvodinom neće biti otvorena tribina na Zapadu dva.

Očekuje nas još jedna utakmica protiv pretendenta za visok plasman. Imamo veliko poštovanje prema ekipi Vojvodine jer svi znamo da je dolazak novog trenera upravo vezan sa ambicijama Vojvodine. NJegove ekipe igraju agresivno, sa puno ritma i tempa. Vojvodina ima dosta kvalitetnih pojedinaca. Oni su dobro startovali i to je vetar u leđa.

Sa druge strane smatram da su moji igrači pokazali potencijal. Svestan sam da ni jedan poraz nije prijatan, bez obzira što su pokazali dobru igru. Očekujem da ćemo pozitivne stvari sa Brda ponoviti u nedelju, i ako tako bude uz posvećenost, požrtvovanost ovih momaka, i navijača, koje pozivam da dođu u što većem broju da nam daju energiju i podrže ove momke koji to stvarno zaslužuju, nadam se da ćemo se svi zajedno radovati prvim bodovima u novoj sezoni”, smatra Predrag Rogan, trener Napretka.

Utakmica Napredak-Vojvodina igra se u nedelju 28.jula sa početkom u 20 časova.

Karte za utakmicu biće puštene u prodaju na dan utakmice, na biletarnicama stadiona od 10 časova. Cene ulaznica su nepromenjene: sever i jug 150, istok 250, zapad jedan 300 i zapad dva 400 dinara.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content