Napredak gostuje u Subotici

0

Nakon dvonedeljne pauze, zbog utakmica reprezentacije, fudbaleri  Napretka u subotu gostuju ekipi Spartak Ždrepčeva krv.

Trener Nenad Sakić je na press konferenciji rekao da je pobednički niz od tri utakmice ekipi omogućio miran period i pripremu za nastavak prvenstva:

Iskoristili smo ove dve nedelje da je u pozitivnom ambijentu popravimo neke stvari koje nisu bile dobre. Pozicija na tabeli govori o kvalitetu ekipe Spartaka. Njihova pobeda nad Vojvodinom u Novom Sadu je istorijska, tako da imamo maksimalno poštovanje prema ekipi kojoj idemo u goste. Mi znamo koliko možemo, imamo kvalitet, niz pobeda i uradićemo sve da taj niz nastavimo i u Subotici. Sigurno je da očekujem neizvesnu utakmicu, o pobedniku odlučuju detalji, ali sam uveren da ćemo sa ovog gostovanja uspeti da donesemo bodove.

Prilikom dolaska u klub Sakić je obećao da će njegovi puleni igrati ofanzivni fudbal. Po efikasnosti Napredak je treća ekipa u ligi.

To nosi rizik sa sobom u fazi kada nemamo posed i mi smo svesni toga. Svesni smo i naših grešaka koje realno nismo trebali da pravimo ali se radi na njihovom ispravljanju i u ofanzivi i u defanzivi. Srećan sam i zadovoljan zbog toga što moji igrači znaju da utakmica traje 90 minuta, i da šta god se desi oni nastavljaju da igraju, da imaju taj kvalitet da preokrenu rezultat, što smo i pokazali“, dodaje Sakić.

Utakmica Spartak Ždrepčeva krv -Napredak igra se u subotu, 9.septembra na gradskom stadionu u Subotici, sa početkom u 19 časova.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content