Napredak ide da se nadigrava sa Partizanom

0

U 17.kolu Super lige Napredak gostuje na stadionu JNA u Beogradu.Utakmica Partizan – Napredak igra se u petak, sa početkom u 17 časova.

Nakon poraza od Crvene zvezde na domaćem terenu sledećih pet utakmica će biti jako teške za nas. Prva na redu je protiv Partizana koji je u ovom momentu u boljoj formi od Zvezde. Njihov igrački kadar nije promenjen, stigao je samo Đurđević, za koga se ispostavilo da rešava utakmice u domaćem prvenstvu, a samim tim i “diže” ekipu Partizana. Kratak je vremenski period za pripremu za tu utakmicu, ali smoći ćemo snage i sigurno se nećemo braniti. – ocenjuje Dragan Ivanović, trener Napretka.

U utakmici 2. kola Napredak je pobedio Partizan a utakmicu je obeležio evro-gol Josipa Projića. Ove dve ekipe su se sastale i u 1/16 finala Kupa Srbija kada su crno-beli slavili sa 3:1.

Znamo gde smo grešili i nadam se da te greške nećemo ponoviti. Iako gostujemo jednoj od najboljih ekipa u Srbiji, verujem da ćemo ispoštovati dogovor sa trenerom i nadam se pozitivnom rezultatu. Sve osim poraza, za nas je uspeh. Idemo da se nadigravamo pa kako nam Bog da! – dodaje štoper Bojan Miladinović.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content