Nove snage u FK Napredak

Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u prostorijama FK Napredak novinari su informisani o najnovijim aktivnostima i dešavanjim u klubu.

Prema planu šefa struke Bogića Bogićevića, prvi deo priprema “čarapani” će odraditi u Kruševcu. Posle toga, negde oko 5. februara, ekipa će svoje pripreme za prolećni deo sezone nastaviti u toplijim krajevima, u inostranstvu. Mesto priprema će biti određeno u narednih nekoliko dana, a Bogićević kaže da se sistem rada u klubu neće bitno menjati, jer “zašto menjati ono što je bilo dobro”.

Nikola Petrović (foto: s.weltsport.net)
Nikola Petrović (foto: s.weltsport.net)

U prostorijama kluba danas je predstavljena i nova lasta u Napretkovom jatu: golman Nikola Petrović (rođen 1988. u Beogradu). On je prvo pojačanje za nastavak sezone, a u klub dolazi iz slovenačkog prvoligaša Zavrč (odigrao 8 utakmica), gde je radio sa trenerima Milkom Đurovskim i Slavkom Matićem. Počeo je u Teleoptiku (98 utakmica), a nastupao je i za FK Partizan (14 utakmica). Što se tiče ostalih pojačanja, trenutno su na proveri još dva igrača koja igraju na pozicijama veziste i špica koji su došli iz liga Portugalije i Ukrajine.

Igrači kažu kako će se potruditi da se pobednička atmosfera u klubu nastavi i na proleće, i da ih zimska pauza neće prekinuti.

U prvom kolu nastavka sezone Napredak će odmeriti snage sa Dinamom iz Vranja.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content