Novi video klip “Treće smene”

Kruševački rok bend “Treća smena” promovisao je video klip pesme “Ja ću da pevam” sa svog debitantskog albuma “Soba sa pogledom na život”.

„Ja ću da pevam“ je A1 pesma sa albuma „Soba sa pogledom na život“ izdatog u decembru 2015. godine za Lampshade mediju. Sa albuma je do sada vizuelno promovisana pesma „Javi se“ koja je svoju premijeru doživela pre šest meseci.

Pola godine nakon toga dolazi novi video koji je , žanrovski i vizuelno, dosta drugačiji ali koncepcijski u potpunosti prati tematiku koju celi album nosi, a to je život i sve ono što ga čini takvim kakav jeste, sa svojim svetlim i mračnim stranama.

Dok su prvi spot krasili lepršavost i sreća u drugom spotu akcenat je na onoj drugoj strani ljubavi… tužnijoj. Sunčane kadrove „Javi se“ je zamenila tama i hladnoća koju može da izazove gubitak “druge polovine”. Video je skup emocija koje izaziva ono najlepše osećanje, osećanje ljubavi… ali kada ljubav prođe…

Sreću, tugu, bes, očaj ali i nadu ostavljene osobe je dočarao glumac Kruševačkog pozorišta Nikola Pantović a u tome su mu pomogle Jelena Stanković i Aleksandra Vlajić.

Spot je delo Screaming Colours Production, dok je audio snimljen u studiju Marjanović u Jagodini sa producentom Markom Vučkovićem. Za konačni remaster je bio zadužen kruševački producent Zoran Vasić.

“Treću smenu” čine Ivan Pelaić – vokal, Jovana Jevtić – prateći vokali i violina, Vladica Bogićević – gitare, Svetislav Golubović –bubnjevi, Nenad Nikolić – klavijatura i Nemanja Milenković – bas gitara.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content