Novosadsko iskušenje za fudbalere Napretka

Fudbaleri Napretka će u subotu, u 18 sati, na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu, odmeriti snagu sa ekipom Vojvodine.

Za ovu izuzetno važnu utakmicu trener Kosanović neće moći da računa na povređenog Veškovca i bolesnog EnDajea.

Za mene je predstojeća utakmica vrlo emotivna. Najlepše dve godine i igrački najuspešnije proveo sam u Vojvodini. Oni su veliki klub za naše prostore, i neugodan protivnik. Nisu nepobedivi i mi ćemo svakako igrati našu igru. Napredak se nalazi u uzlaznoj putanji, ima još mnogo bodova u opticaju i ako budemo nastavili sa dobrim partijama, kao u poslednjih nekoliko utakmica, mislim da smo na dobrom putu“,obratio se Alivodić okupljenim novinarima.

Šef stručnog štaba Napretka Milorad Kosanović rekao je da se u Novom Sadu oduvek igrao dobar fudbal, ali da očekuje od svojih momaka da se izbore za dobar rezultat:

Za nas utakmica protiv Vojvodine dolazi u dobrom trenutku, kao nastavak serije ozbiljnijih utakmica koje smo imali u poslednje vreme. U goste idemo velikom klubu, idemo u grad u kome se uvek igrao dobar fudbal i u kome je i fudbalska atmosfere mnogo drugačija nego u drugim gradovima. Imamo za protivnika tim koji je u poslednje vreme dosta narastao, imao dobra tri rezultata i sigurno je da nas dočekuju u tom raspoloženju. Mi to poštujemo ali verujemo u sebe i svoje mogućnosti, idemo tamo da odigramo utakmicu najbolje što možemo i da se izborimo za što bolji rezultat”, naglasio je Kosanović.

FOTO: S. Simić

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content