Nude lažne proizvode “14. oktobra” uz falsifikovanu dokumentaciju

0

Pojedinci koji se predstavljaju kao predstavnici IMK “14. oktobar” u Srbiji i okolnim zemljama nude lažne proizvode tvrdeći da su proizvedeni u kruševačkoj metalskoj industriji.

Na tržištu su se pojavila lica koji nude proizvode iz proizvodnog programa IMK „14.oktobar“ a koja nemaju naša ovlašćenja, niti su predstavnici našeg preduzeća. Raspolažemo informacijama da takva lica nude polovne i dorađene proizvode pozivajući se na dokumentaciju i ateste IMK „14.oktobar“ koji su krivotvoreni i falsifikovani“, ističu u IMK “14. oktobar”.

U fabrici napominju da su lažni proizvodi “14. oktobra” nuđeni njihovim dugogodišnjim partnerima u Srbiji ali u Crnoj Gori i drugim zemljama regiona.

Sumnja se da je reč o bivšim radnicima fabrike koji su deo dokumentacije neovlašćeno odneli kada su odlazili iz preduzeća a koji dobro poznaju kupce “14. oktobra”.

“14. oktobar” je nedavno isporučio veću količinu proizvoda svojim stalnim kupcima RBB “Bor”, Rudarskom basenu “Kolubara” i REK “Bitola”. Za čačansku “Slobodu” se rade košuljice za granate, dok je Vojska Srbije od “14. oktobra” kupila traktor-guseničar i utovarivač-točkaš.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content