OBELEŽAVANJE VIDOVDANA: Predsednik Vučić i svi ministri u ponedeljak u Kruševcu

0

Povodom obeležavanja Vidovdana i 650 godina od osnivanja Kruševca sutra će u našem gradu boraviti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i članovi Vlade Republike Srbije.

Predsednik Vučić će u 9 sati položiti vence na Spomenik kosovskim junacima  a u 9.30 prisustvovati sednici Vlade u zgradi Gradske uprave.

U 11 sati ministar omladine i sporta Vanja Udovičić položiće kamen temeljac za stadion FK  Jedinstvo u Prnjavoru.

U isto vreme ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović obići će Regionalni centar za upravljanje otpadom „Srnje“.

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić posetiće u ponedeljak Medicinsku školu u Kruševcu dok će u 12:30 sati, u zgradi Gradske uprave, potpisati ugovor o izgradnji vrtića.

U 11.30 sati  premijerka Ana Brnabić, ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović i ministar bez portfelja zadužen za za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović prisustvovaće prezentaciji projekta dogradnje i opremanja Regionalnog industrijskog tehnološkog parka
(Biznis inkubator, Jasički put bb).

U 18:30 sati  predsednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić biće uručena Vidovdanska nagrada, najveće priznanje grada Kruševca.

 

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

six − 3 =

Skip to content