OGLAS ZA PRODAJU IMOVINE: I “Branko Perišić” ide “na doboš”

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je oglas za prodaju poslovnog kompleksa preduzeća “Branko Perišić” AD Kruševac u stečaju po početnoj ceni od 190,25 miliona dinara.
Imovinu ponuđenu na prodaju čine:
– Mlin, silos, pekara, ukupno 12 objekata koji se nalaze na adresi Ulica Železnička u Kruševcu.
– Zatim, u okviru poslovnog kompleksa, na prodaju je oglašeno i 13 objekata koje čine magacini, upravna zgrada, dva silosa kapaciteta po 10.000 tona, svi smešteni na adresi Kruševački put. Ukupna površina objekata iznosi 4.087 m2.
– Poslovni prostor u centru grada u Vidovdanskoj ulici, poslovni prostor u ulici Cara Lazara, 4 prodavnice na adresama Pana Đukića, na lokaciji Panjevac, Radovana Miloševića, Vasilija Ančevića kao i porodična stambena zgrada na adresi Hajduk Veljkova i dva poslovna prostora na Trgu pobede.
– Prodavnice i poslovni prostori u Ćićevcu, Aleksandrovcu, Brusu, Pepeljevcu i Braljini.
Takođe se prodaje i pokretna imovina – kancelarijska oprema i inventar u objektima, kao i oprema za pekarsku industriju i vozila.
Utvrđeni depozit za učešće u javnom nadmetanju iznosi 76,10 miliona dinara.

 

Imovina “Branka Perišića” prvi put je ponuđena na prodaju krajem prošle godine po ceni od 190,25 miliona dinara ali prodaja nije uspela jer nije bilo interesenata. 

Ovo preduzeće je u stečaju više od šest godina a od kraja 2017. godine u njegovim pogonima, kao zakupac, posluje kompanije “Agrofinance”.

Javno nadmetanje zakazano je za 15. jun u 12 sati na adresi Terazije broj 23 u Beogradu.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content