Penzionerske kartice stigle u Kruševac

Penzionerske kartice stigle u Kruševac. To je informacija koju je danas prosledio Republički fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje. U saopštenju koje se odnosi na teritoriju koju pokriva kruševačka filijala Fonda stoji sledeće:

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere Rasinskog upravnog okruga da će od sutra, 5. septembra, moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice. Penzioneri Kruševca, Aleksandrovca, Brusa i Trstenika mogu preuzeti penzionerske kartice svakog radnog dana, od 8 do 15 časova. Penzioneri Kruševca preuzimaju kartice u Filijali RF PIO Kruševac, u kancelariji br.14, na adresi Vidovdanska 28. Penzioneri Aleksandrovca mogu preuzeti svoje kartice u Ispostavi Filijale Kruševac u Aleksandrovcu, Trg oslobođenja b.b. Korisnici iz Brusa preuzimaju svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Kruševac u Brusu, Mike Đorđevića 7, a penzioneri iz Trstenika mogu dobiti svoje kartice u Ispostavi Filijale Kruševac u Trsteniku, Vuka Karadžića 21.

Penzionerima Varvarina kartice su dostupne za preuzimanje od utorka do četvrtka, od 8 do 15 časova, u Ispostavi Filijale Kruševac u Varvarinu, Slobode b.b. Penzioneri Ćićevca mogu preuzeti svoje kartice ponedeljkom i petkom, od 8 do 15 časova, u Ispostavi Filijale Kruševac u Ćićevcu, Karađorđeva b.b.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content