Policajac štrajkuje glađu!

0

Policijski narednik Zvonko Lazarević, koji je pre dve godine spalio je u centru Kruševcu diplomu Fakulteta bezbednosti Beogradskog univerziteta, započeo je juče štrajk glađu u Policijskoj stanici u Trsteniku.

Štrajkovaću dok mi se ne omogući razgovor sa Mirjanom Nedeljković, pomoćnicom ministra unutrašnjih poslova zaduženom za kadrove i ljudske resurse. Već godinama trpim torturu na radnom mestu. Trenutno su u postupku dva slučaja mobinga na osnovu prijava koje sam podneo protiv pretpostavljenih starešina. I pored svega ja sam poslednjih nekoliko godina na ocenjivanju uvek imao ocenu vrlo dobar. – kazao nam je Lazarević dodajući da protestuje “zbog nepotizma, kriminala i sličnih devijacija u policiji”.

Zvonko Lazarević od srede štrajkuje glađu
Zvonko Lazarević od srede štrajkuje glađu

Lazarević je javnosti postao poznat marta 2014. godine kada je spalio svoju fakultetsku diplomu.

Javno spaljujem časno stečenu diplomu Fakulteta odbrane u ime svih onih kojima se ne vrednuju i ne priznaju znanje i stručnost. Ja sam, sa 27 godina časnog rada u službi, okarakterisan kao nepodoban, dok u službi napreduju poltroni koji su završili više škole u Blacu i nekim selima. – objasnio je svoj gest tada Lazarević.

Sredinom marta 2014. godine glađu je štrajkovao i zamenik komandira Policijske stanice u Trsteniku Predrag Vučetić zbog „kriminalizacije policije i postavljanja ljudi povezanih sa kriminalom na starešinska mesta“.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content