Poljoprivredni sajam “Kruševac 2017”

0

U organizaciji Budžetskog fonda za podsticanje razvoja poljoprivrede i Službe za poljoprivredu Grada Kruševca, u subotu će biti održan Poljoprivredni sajam  “Kruševac 2017”.

Poljoprivredni sajam “Kruševac 2017” po aktivnostima, poslovnoj i izlagačkoj ponudi ima karakter najznačajnijeg agrobiznis događaja centralne Srbije.

Na jednom mestu susreću se najveći proizvođači stočne hrane, sredstva za prihranu, zaštitu bilja, semenske robe, baštenske opreme, alata, poljoprivredne mehanizacije, opreme, kao i osiguravajuće kuće, banke i posetioci, koji će imati jedinstvenu priliku da uspostave direktne kontakte radi ostvarivanja saradnje u svim oblastima poljoprivredne proizvodnje.

U okviru sajma održaće se  druga Nacionalna izložba priplodnih goveda simentalske rase u organizaciji Centralnog udruženja odgajivača goveda simentalske rase i Poljoprivredne savetodavne i stručne službe,pod pokroviteljstvom grada na kojoj će uzeti učešće 12 gradova i opština.

Biće organizovana i izložba poljoprivrednih proizvoda, domaće radinosti, rukotvorina, ukrasnog bilja, meda, vina i rakije u okviru koje će održati takmičenje za najbolji kotlić, najlepši slavski kolač i srpsko tradicionalno jelo.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content