Prestižna nagrada “Moj izbor 2017“ za Merix

0

Deterdžent za pranje veša kompanije Henkel Srbija, Merix osvojio je priznanje “Moj izbor“ za vrhunski kvalitet proizvoda u kategoriji kozmetike i sredstava za higijenu.

Svečanoj, sedmoj po redu dodeli nagrada po izboru potrošača, prisustvovao je veliki broj zvanica, kao i predstavnika medija, dok je priznanje za brend Merix uručeno Ivani Mladenović, marketing direktorki kompanije Henkel Srbija.

Ivana Mladenovic, marketing direktorka kompanije Henkel Srbija
Ivana Mladenovic, marketing direktorka kompanije Henkel Srbija

Osvojivši nagradu „Moj izbor 2017“ naš brend Merix je još jednu godinu za redom potvrdio da je omiljeni proizvod u svojoj kategoriji po izboru potrošača u Srbiji. Veoma smo ponosni na sva priznanja koja osvaja Merix s obzirom da je to autentičan srpski brend sa tradicijom dugom više od 30 godina, koji je svoju lidersku poziciju na tržištu izgradio kontinuiranim ulaganjima i unapređenjem formulacije. Uporedo sa svojom dugom tradicijom, Merix deterdžent za pranje veša nastoji da odgovori na potrebe i navike svojih potrošača, prilagođavajući se zahtevima tržišta što dodatno osigurava njegov uspeh i dugotrajnost“, izjavila je Ivana Mladenović, marketing direktorka kompanije Henkel Srbija.

Dodalu priznanja „Moj izbor“ organizuje udruženje “Moja Srbija” uz podršku Privredne komore Beograda i Grada Beograda, a sa ciljem da podstakne razvoj domaće proizvodnje i poboljša kvalitet robe i usluga u Srbiji. U konkurenciji za ovogodišnju nagradu našlo se 627 domaćih proizvoda i brendova u 24 kategorije. Nakon dva kruga glasanja na nivou cele Srbije, Merix je, kao omiljeni deterdžent sa dugom tradicijom, još jednom zaslužno osvojio prestižan „oskar potrošača“.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content