Radikali tvrde: “Ko napravi koaliciju sa SNS nije normalan!”

Članovi Srpske radikalne stranke ogorčeni su na SNS jer je njihov kandidat za odbornika brutalno pretučen u Obilićevoj ulici.

Verkan Gvozdenović je pretučen prošlog petka u Obilićevoj ulici, ispred sedišta SNS FOTO: S. Milenković
Verkan Gvozdenović je pretučen prošlog petka u Obilićevoj ulici, ispred sedišta SNS FOTO: S. Milenković

Verkan Gvozdenović je napadnut prošlog petka iako tog dana nismo imali nikakve aktivnosti. Napao ga je Saša Delić, bivši policajac, šef Tehničke službe u Gradskoj upravi i pratilac Bratislava Gašića. Sve stranke znaju da je on vođa SNS batinaša. Napadaju devojke i omladince iz drugih stranaka. Verkan Gvozdenović nema ni 60 kilograma a zaskočila su ga trojica istetoviranih siledžija i dobro je što nema ozbiljnije povrede. Uši su mu bile plave od prebijanja”, kazao je na konferenciji za novinare Momčilo Duvnjak, predsednik Okružnog odbora SRS.

Radikali kažu da je žalosno što se predizborna kampanja završava na ovaj način, incidentima.

Jadan je Aleksandar Vučić kada ima ovakve ljude! Radikali će sigurno ući u Skupštinu Srbije i svaku sednicu počinjaćemo slikama prebijenog Verkana Gvozdenovića dok se oni koji su ga prebili ne uhapse i kazne. NJegove fotografije lepićemo i na dan izbora, na propisanoj udaljenosti od biračkih mesta. Ko god napravi koaliciju sa SNS u Kruševcu posle izbora taj nije normalan!”, zaključio je Duvnjak dodajući da se SRS nada da će na lokalnom nivou osvojiti 7 do 8 odsto glasova a na republičkom nivou dvocifren rezultat.

You might also like More from author

1 Comment

  1. Марко says

    Пре само месец дана рекао си да је коалиција са њима могућа. Потребнно је било физичко убеђивање да нисте пожељни.

Comments are closed.

Skip to content