“Riblja čorba” na dočeku Srpske Nove godine u Vrnjačkoj Banji

0

U Vrnjačkoj Banji je sve spremno za doček Srpske Nove Godine, a na centralnom gradskom trgu nastupiće Bora Đorđević i “Riblja čorba”.

Imajući u vidu rezultate iz prethodne godine, kada smo bili najposećenija turistička destinacija u Srbiji sa preko pola miliona noćenja, imamo obavezu da za proslavu Pravoslavne Nove Godine napravimo spektakl. Ako još niste odlučili gde ćete za Srpsku Novu Godinu, Vrnjačka Banja je pravi izbor. Dođite kod nas jer se nećete pokajati, a za sve vas na centralnom vrnjačkom trgu pevaće Bora Đorđević i “Riblja Čorba“, poručuje direktor Turističke organizacije VB Ivan Trifunović i dodaje da će preko dana na vrnjačkoj promenadi biti besplatno deljeni riblja čorba, grejana rakija i čaj u organizaciji ribolovačkog društva ”Moravac”.

Oni koji vole skijanje mogu otići do planine Goč koja je udaljena devet kilometra od Vrnjačke Banje. Na Goču funkionišu dve uređene ski staze širine oko 60 metara, i dužine 520. Pogonsko zatezna stanica je na nadmorskoj visini 990 metara, odakle skijaši polaze ka vrhu.

Broj instaliranih vučnih naprava je 36, a kapacitet je 1195 skijaša na sat, prosečan uspon ski staze je oko 30 stepeni. Poseban doživljaj je skijanje noću. Cena dnevnog ski pasa je 600 a noćnog 800 dinara.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content