„РИТАМ ЕВРОПЕ 2024“: Аудиција за представнике Крушевца

И ове године наш град је део „Ритма Европе”, највећег омладинског музичког такмичења у земљи, намењеног такмичарима узраста од 14 до 21 године, талентованим за певање и плес.

Победник аудиције биће представник града Крушевца и једне од амбасада европских земаља додељене од стране организатора. Свој наступ имаће прилику да усаврши на вишемесечним  припремама са инструкторима певања и уметничким директорима сценског наступа.

Такмичење “Србија у ритму Европе” биће емитовано уживо на Првој Српској Телевизији, а победник ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија, жирија градова и општина учесника и гледалаца који гласају путем СМС-а.

Овогодишња аудиција за музичко такмичењеРитам Европе одржаће се 3. јуна, са почетком у 19 сати, у Белој сали Културног центра Крушевац.

Омладина која се пријављује за певање или плес мора послати пријаву која ће садржати:циме и презиме, годину рођења и град из кога долазе.

Уколико се пријављују као плесна група. могу се пријавити са једног налога тако што ће у поруци написати све ове податке за сваког члана групе.

Плесачи би са собом  требало понети музику уз коју ће играти и плесати.

Уколико из било којих разлога нису у могућности да се пријаве, могу се појавити на самој аудицији у свом граду и представити свој таленат у песми или плесу.

Пријаве за аудицију шаљу се путем поруке на:

  • „Instagram“налогу @rhythm_of_europe  или

 

  • („Viber“ односно „WhatsApp“) за број+381606 555 013.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content