SAVEZ ZA SRBIJU: “Batinaši napali Stefanovića, Jovanovića i Dimića!”

Borko Stefanović, predsednik Levice Srbije i jedan od osnivača Saveza za Srbiju, Boban Jovanović i Marko Dimić, aktivisti Levice Srbije, brutalno su pretučeni danas u Kruševcu od strane batinaša naoružanih šipkama uoči održavanja tribine Saveza za Srbiju.

U saopštenju Saveza za Srbiju se navodi da je “usled težih povreda glave, Borko Stefanović je prevezen u Urgentni centar, Jovanoviću su izbijena dva zuba i rasečena usna, dok je Dimić zadobio više udaraca u glavu.

Grupa batinaša naoružanih šipkama presrela su Stefanovića ispred MZ Rasadnik u Kruševcu, oborila ga na asfalt i besomučno tukla. Pošto su Stefanoviću u pomoć pritrčali Jovanović i Dimić, napadači su se obrušili i na njih.

Večerašnji napad na članove Saveza za Srbiju posledica je najprljavije hajke koju režim Aleksandra Vučića svakodnevno vodi protiv političkih neistomišljenika. Uzurpirajući gotovo celokupan medijski prostor, kukavički crta metu na leđa svakog ko se usudi da misli drugačije, a sa jezika mržnje sada su prešli štangle i razbijanje glava“.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content