СЕОСКЕ ИГРЕ 2023: Најуспешнија екипа Великог Шиљеговца

Најуспешнија екипа овогодишњих “Сеоских игара” је Велики Шиљеговац!

Ове године, због лошег времена, такмичења су одржана у Хали спортова а надметало се око 80 такмичара из месних заједница Велики Шиљеговац, Бела Воде, Рибаре и Велики Купци  у 11 дисциплина ( бацање камена с рамена, скок у даљ из места, надвлачење конопца, обарање руку, мали фудбал, одбојка, надвлачење штапа, шах, полигон-трчање преко природних препрека ,народно рвање, скакање у џаку).

Екипа Великог Шиљеговца била је најуспешнија на овогодишњим “Сеоским играма” ФОТО: Спортски савез Града Крушевца

Најуспешнија екипа „Сеоских игара” била је екипа Великог Шиљиговца са освојена 42 бода. Друго место припало је екипи Рибара са 36 освојених бодова, треће место екипи Бела Вода  са 25 освојених бодова док је четврта екипа Великих Купаца са 23 освојена бода.

Екипа Великог Шиљеговца стекла је право наступа на регионалном првенству такмичења „Сеоских игара“ које ће се,  под покровитељством Спортског савеза Србије, одржати почетком месеца августа у Трстенику и са потенцијалом одласка на завршну републичку смотру „Сеоских игара 2023“ које ће се одржати почетком месеца септембра 2023. године.

Такмичење у Крушевцу одржано је под покровитељством Града Крушевца уз помоћ Спортског центра Крушевац.

Свим учесницима „Сескох игара“ организатори су поделили спортске мајице а најуспешнијим екипама додељене су награде у виду пехара и спортских реквизита (лопте за фудбал и кошарку).

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content