Servisne informacije za 01. novembar

Zbog kvara na vodovodnoj mreži 01.11. 2016. od 09.00 do 14.00 bez vode će biti Bagdala – gornja zona, naseljeno mesto Veliko Golovode – od mlina do modričkog puta.

Zbog planiranih radova bez vode će biti ulica Kolubarske bitke i deo oko Jakšinog igrališta – Rasadnik 1 od 08.00 do 14.00 časova.

Za danas nema najavljenih isključenja električne energije.

Biometeorološka prognoza:
Zadržava se relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hronično obolelih osoba. U prepodnevnim satima izvestan oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Meteoropatske reacije mogu biti izražene u vidu glavobolјe i promenlјivog raspoloženja. U saobraćaju je potrebno povećanje pažnje.

Putevi u okolini:
Od 09.08.2016. godine od 10:00 časova, na državnom putu I B reda broj 38, deonica Kruševac – Razbojna, izvodiće se radovi na urgentnom održavanju, na zameni dilatacionih sprava i sanaciji kolovoznog zastora, na mostu preko Suvog potoka. Saobraćaj će se odvijati kolovoznom trakom, u kojoj se ne izvode radovi, naizmeničnim propuštanjem vozila, a trajaće do 20.10.2016. ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content