СПРСКА СТРАНКА ЗАВЕТНИЦИ: Отворене нове просторије у Варварину

0

Почетком маја основано је повереништво Српске Странке Заветници у Варварину, а тим поводом у недељу су отворене нове просторије ове странке у Улици Слободе бр.10.

Свечаном отварању и представљању повереника присуствовали су народни посланици Српске странке Заветници: Марко Ристић, др. Зоран Зечевић и Стахиња Ерац, као и члан Извршног одбора и кординатор за Расински округ Милош Ашанин. За повереника Општинског одбора у Варварину постављен је Никола Огњановић.

Изузетна ми је част и задовољство што могу да представљам Српску странку Заветници овде у Варварину, у мом родном месту, где живим и где планирам да проведем свој животни век. Никада не бежим од обавеза, и жеља ми је да ово место поново оживи, да млади људи нађу разлог да у Варварину и остану, а не само да из њега одлазе. То је оно што ме је, између осталог, и мотивисало да се прикључим Заветницима и захваљујем се нашој председници Милици Ђурђевић Стаменковски на указаном поверењу и што је спремна да да шансу нама младима да неке ствари које нам сметају пробамо да променимо“, рекао је повереник Никола Огњановић.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content