STRANKA SLOBODE I PRAVDE: “Krivične prijave protiv batinaša Srpske napredne stranke koji nas prate!”

Stranka slobode i pravde održala je konferenciju za novinare ispred zgrade MUP-a u Kruševcu zbog, kako navode, “praćenja i uhođenja njihovih članova”.

Jutros oko 10 časova naš odbor krenuo je u lokalnu kampanju bojkota izbora i tom prilikom posetili smo nekoliko sela kruševačke opštine –Majdevo, Suvaju,Ćelije i Grkljane. U jednom trenutku oko 13:30 na autobuskom stajalištu u selu Grkljane primetili smo dvojicu batinaša Srpske napredne stranke koje već znamo od ranije, jer gde god smo mi tu su i oni , koji su išli za nama i fotografisali nas, dok su ih dvojica čekala u autu pored. Od četvorice muškaraca ,dvojicu poznajemo i radi se o Saši Deliću koji je i ranije učestvovao u sukobima vlasti i opozicije kao i o PetruNikoliću . Identitet ostale dvojice nam je nepoznat.
Ono što zabrinjava je da jedna ista ekipa SNS batinaša prati već godinama sve nas koji drugačije mislimo i govorimo. Zato smo danas podneli krivične prijave protiv gore navedenih lica kao i protiv NN lica i nastavićemo da podnosimo prijave protiv svih onih koji nas konstatno prate, uhode, vređaju, prete.
Interesantan je podatak da ista ekipa muškaraca koja je danas pratila i fotografisala nas, bila je pre nekoliko meseci u Brusu prilikom smene sada bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke ,davajući mu podršku kao i prošle godine u Rasadniku u trenutku brutalnog napada na Borka Stefanovića i Bobana Jovanovića.
I zato se sa pravom mi u ovom trenutku ne osećamo ni malo bezbedno u svom gradu i brinemo kako za sigurnost svih nas tako i sigurnost naših porodica i naših saradnika.
I zato apelujemo na policiju i tužioca da konačno krenu da rade svoj posao savesno i po zakonu, jer neko mora stati na put naprednim falangama koje se slobodno kreću sejući strah među slobodne građane! “, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content