TURCI POMAŽU VARVARINCIMA: Renoviran restoran koji priprema obroke za korisnike Narodne kuhinje

U Varvarinu je svečano otvoren renovirani restoran u Sportskom centru “Temnić” u kojem se pripremaju obroci za korisnike Narodne kuhinje.

Restoran je renoviran i opremljen zahvaljujući donaciji Turske agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju – TIKA.

Restoran SC “Temnić” je, zahvaljujući Agenciji TIKA, opremljen potpuno novim aparatima. U restoranu se priprema 140 obroka za korisnike Narodne kuhinje, a vrednost donacije iznosi skoro 21.000 eura. Zahvalila bih se u svoje ime i u ime radnike SC “Temnić” predstavnicima TIKA-e na ovoj izuzetnoj i vrednoj donaciji koja će pomoći u pružanju još kvalitetnije pripreme obroka, posebno u ovim vanrednim okolnostima izazvanim pandemijom korona virusa”, kazala je direktorka SC “Temnić” Ana Vidojević.

Realizujemo projekte u raznim sektorima, u oblasti obrazovanja, zdravstva, infrastrukture, poljoprivrede, a ovde smo, u saradnji sa opštinom Varvarin, realizovali projekat opremanja Narodne kuhinje. Ovaj projekat će biti od velike koristi socijalno ugroženim osobama u samoj opštini”,  naglasio je koordinator TIKA-e u Beogradu Mehmet Mete Anič.

Ovo nije prva donacija Turske agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) ustanovama u opštini Varvarin. TIKA je, kroz projekat u oblasti zdravstva, obezbedila donaciju stomatološke stolice Domu zdravlja “Dr Vlastimir Godić”.

FOTO: www.varvarin.ls.gov.rs

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content