U AKC “GNEZDO”: Besplatne radionice za devojčice koje žele da sviraju bubnjeve i gitaru!

0

Alternativni centar za devojke i Projekat Femix mreža ženskog stvaralaštva organizuju besplatne radionice za devojke i devojčice koje će se održavati od petka 11.10. do nedelje13.10. u Kruševcu povodom obeležavanja Internacionalnog dana devojčica!

Bubnjarske radionice namenjene su za 15 devojčica ili devojaka uzrasta od 13 do 18 godina, koje bi želele da nauče osnove sviranja ovog instrumenta, dok su radionice električne gitare namenjene za 5 učesnica istog uzrasta.

Za vođenje radionica zadužene su mentorke Rok kamp za devojčice i aktivistkinje Selena Simić i Tijana Milivojević, koje će ovu priliku iskoristiti da kruševačkoj publici približe Rok kamp za devojčice. Zajedno sa njima na radionicama će asistirati vršnjačke edukatorke, učesnice prvog Rok kampa za devojčice.

Nakon dvodnevne radionice, devojčice će imati priliku da to što su naučile prezentuju svojim roditeljima i drugarima na završnoj prezentaciji i svirci koja će se održati u Alternativnom kulturnom centru Gnezdo 13. oktobra u 14:00 časova!

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content