U SUBOTU DOLAZI SPARTAK: Pobeda za miran nastavak prvenstvene trke

Nakon katastrofalnog poraza od Voždovca fudbalere Napretka očekuje težak duel protiv subotičkog Spartaka.

U subotu otvaramo seriju interesantnih i veoma bitnih utakmica. Spartak, Dinamo, Čukarički, Vojvodina. To su četiri utakmice za koje se nadam da dobijamo na vremenu da doradimo ono što nije dobro i uz neke normalne rezultate, a to su 4 do 6 bodova, bio bi rezultat koji bi bio povoljan.

Imali smo sedam ozbiljnih radnih dana, i nadam se da možemo da napravimo tim koji bi u subotu trebao da odigra mnogo bolje i čvršće. Svesni smo i ja i igrači da moramo da se angažujemo  maksimalno da bi napravili pozitivan rezultat. Ukoliko uspemo u ove četiri utakmice, onda ovo prvenstvo možemo da odigramo mirno do kraja“, kazao je na konferenciji za novinare Milorad Kosanović.

Utakmica Napredak-Spartak igra se u subotu 23.februara sa početkom u 14:00 časova na stadionu “Mladost” u Kruševcu. Ulaznice će se prodavati na dan utakmice od 10 sati na biletarnici stadiona.

Za publiku će biti otvorene samo severna i obe zapadne tribine. Vlasnici sezonskih ulaznica za istočnu, odnosno južnu tribinu, moći će sa svojim ulaznicama da uđu na severnu odnosno tribinu zapad jedan.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content