Goran Petrović – Peta ubijen u teretani hotela “Golf”!

0

U teretani „HG Fitnes“, u hotelu „Golf“ u Kruševcu, jutros u 8.50 sati, sa šest hitaca iz vatrenog oružja, ubijen je Goran Petrović – Peta (48), najbliži saradnik Zorana Jotića – Jotke.

Goran Petrović Peta je ubijen u teretani hotela "Golf" Foto: S.Milenković
Goran Petrović Peta je ubijen u teretani hotela “Golf” Foto: S.Milenković

Petrović je svakog jutra, oko 8.30 sati, svojim autom marke BMW dolazio u teretanu „HG Fitnes“ gde je vežbao. Ubica je, očigledno, dobro znao njegove navike jer je dvadesetak minuta nakon što je Petrović započeo trening ušao u teretanu i u njega ispalio šest metaka u glavu i vrat.
Osoblje hotel je odmah pozvalo Hitnu pomoć koja je stigla veoma brzo. Pokušali su reanimaciju ali su povrede bile takve prirode da Petroviću nije bilo spasa. – kaže naš izvor.
Pored Petrovića u momentu ubistva u teretani se nalazio još samo njegov trener koji nije povređen u pucnjavi. Ubica je, kako saznajemo, na glavi imao fantomku. Uviđaj na mestu zločina još uvek traje.
Deo ulice Gavrila Principa je kompletno pokriven video nadzorom. Forenzičari Policijske uprave su uzeli snimke i pregledaju ih kako bi pronašli neke tragove. Ubistvo je, očigledno, precizno planirano i izvedeno. – kaže naš sagovornik.
Goran Petrović – Peta je, kao član „Jotkinog klana“, uhapšen 2003. godine u akciji „Sablja“. Godinu dana kasnije je osuđen na 11 godina zatvora iz kojeg je pušten pre dve godine.
Za vreme boravaka u zatvoru se oženio a kum mu je bio vođa „Veterničkog klana“ Nenad Opačić koji je ubijen početkom marta ove godine.

Automobil marke BMW, vlasništvo Gorana Petrovića - Pete Foto: S.Milenković
Automobil marke BMW, vlasništvo Gorana Petrovića – Pete Foto: S.Milenković

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content