UPOZORENJE IZ TOPLANE: Za lažne prijave snosićete troškove!

Povodom čestih žalbi na kvalitet grejanja na početku grejne sezone Javno komunalno preduzeće Gradska toplana uputilo je obaveštenje korisnicima.

U Gradskoj toplani ističu da zbog brojnih neosnovanih poziva vezanih za kvalitet isporučene toplotne energije, moraju da podsete korisnike da je Odlukom o načinu i uslovima snabdevanja toplotnom energijom grada Kruševca predviđeno da prosečna temperatura u grejnom prostoru iznosi 20 stepeni.

Srednja spoljna temperatura u prethodnom periodu bila 15 stepeni, tako da nije postojala potreba za pregrevanjem potrošača. Shodno spoljašnjim temperaturama, Toplana će i u narednom periodu proizvoditi  i isporučivati grejanje.

Sa željom da nastavimo kvalitetnu saradnju sa svim korisnicima, svaku reklamaciju potrošača detaljno ćemo razmotriri i ekipe zadužene za merenja utvrdiće stanje po zahtevima, ali ukoliko se utvrdu da su temperature u stanovima niže od propisanih u skladu sa tim i računi za utrošenu energiju biće korigovani.

Potrošači moraju biti upoznati sa činjenicom  da ukoliko zahtevaju merenje, a utvrdi se da je temperatura u skladu sa propisanom, sami će snositi troškove neopravdane reklamacije”, navodi se u obaveštenju.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content