VLADAN GAŠIĆ: “Kada odete u Novi Pazar i razmišljate da li ćete izvući živu glavu – to nije fudbal!”

Povodom incidenata na utakmici u Novom Pazaru Fudbalski klub Trajal je organizovao vanrednu konferenciju za novinare.

Golom Plojovića Novi Pazar je savladao “gumare” ali su susret obeležili brojni incidenti od kojih je najveći bio u 75. minutu kada je došlo do košakanja igrača oba tima u kaznenom prostoru domaćina.

Sudije, verovatno iz nekog straha, podlegle su atmosferi i nisu sudili kako treba. Ovo su stvari koje ne bi smele da se dešavaju u našem fudbalu, pogotovo u Super ligi i Prvoj ligi. Očekujem da će ljudi, čiji je to posao, početi da reševaju ove probleme. Otići dole i razmišljati da li ćeš da izvučeš živu glavu – to nije fudbal!”, kazao je Vladan Gašić, predsednik FK Trajal.

Delegat utakmice je ubeležio u zapisniku da su domaći navijači sve vreme gađali klupu sa rezervnim fudbalerima Trajala, ali i fudbalere dok su na kraju utakmice napuštali teren.

Gašić je pokazao i fotografije na kojima se vidi kakve su povrede zadobili igrači Trajala.

Obe ekipe igraće u plej-autu a naredna utakmica Novog Pazara i Trajala igra se za desetak dana, ponovo u Novom Pazaru.

Sledeće naše gostovanje je u Novom Pazaru i ne verujem da će bilo šta biti bolje. Može da bude samo gore. Zato hoću da apelujem na Zajednicu Super i Prve lige i Fudbalski savez Srbije da stvore normalne uslove za odigravanje utakmica u Novom Pazaru”, dodao je Gašić.

FOTO: R. Stevanović

 

 

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content