Apoteke Dr.Max u Rasinskom okrugu

Poslednjih meseci svi su postali svesni činjenice koliko je očuvanje zdravlja važno. Apoteke su nezaobilazni deo zdravstvenog sistema i imaju bitnu ulogu u očuvanju i unapređenju zdravlja. Nakon potpisivanja ugovora o javno privatnom partnerstvu, Apotekarska Ustanova Kruševac je postala Apoteka Dr.Max. Tokom juna meseca Apoteke Dr.Max su počele sa radom na 26 lokacija širom Rasinskog okruga.
Farmaceuti su tokom niza godina rada u Apoteci Kruševac pružali stručnu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu svim svojim sugrađanima. Ta  ista poznata lica farmaceuta  su tu da, sada u apotekama Dr.Max, opravdaju stečeno poverenje. Pored stručnosti, visokog nivoa profesionalnosti i empatije apoteke Dr.Max pružaju i prijatan, moderan ambijent.

Moderne apoteka ne bi ni postojala da nije bilo vizionara poput Dragoslava Kedrovića koji je još davne 1868. osnovao prvu apoteku u Kruševcu. U apoteci koje je nosila njegovo ime, Dr.Max je zadržao deo istorije i pored modernog nameštaja izdvojio kutak tradicionalne apoteke iz prošlog veka.
Na izlogu apoteke je postavljena posveta u čast čuvenog Dragoslava Kedrovića.
Dr.Max donosi u Rasinski okrug evropski izgled apoteka a prihvata ono najbolje – apotekare od poverenja i neprocenjivu zaostavštinu Kruševačkog apotekarstva.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

one + 17 =

Skip to content