БРАТИСЛАВ ГАШИЋ ТВРДИ: „Нема нејединства међу одборницима СНС“

Члан Председништва Српске напредне странке и министар одбране у Влади Републике Србије Братислав Гашић најавио је да ће у Крушевцу ускоро кренути реконструкција Опште болнице и изградња спортске хале.

Братислав Гашић и чланови нове одборничке групе на конференцији за медије ФОТО: СНС Фејсбук

Морам да кажем да ми радимо на просперитету нашег града. Ускоро крећемо са најављиваном реконструкцијом Опште болнице, градићемо нову спортску халу, и радимо да се Крушевац развија и Србија“, казао је Гашић и осврнуо се на изјаве неких опозиционих одборника да у редовима напредњака влада нејединство.

Опозиција се бави исконтруисаним полуистинама и лажима, како влада нејединство у редовима Одборничког клуба „Александар Вучић – Крушевац не сме да стане“. Могу вам рећи, да о нејединству нема говора. Формирали смо још једну одборничку групу из чисто техничких разлога како би имали више времена за расправу током заседања локалног парламента, али и да би лакше наши коалициони партнери радили. Они су у пуном капацитету допринели убедљивој победи широм Србије и ја свима још једном честитам и захваљујем и могу да поручим да нема свађе и неслоге у редовима СНС и у Крушевцу и у осталим градовима по Србији“, казао је Гашић.

Подсећамо да је на последњој седници градске скупштине група од петоро одборника, који су до сада били чланови Одборничке групе „Александар Вучић – Крушевац не сме да стане“: Веселин Бојовић, Марко Томић, Марија Стојковић, Анђелко Угриновић и Милан Јестровић образовали су нову одборничку групу „Александар Вучић – Крушевац сутра“, са председником Веселином Бојовићем и замеником Марком Томићем. Ради се о члановима странака које су партнери СНС (ПУПС, Заветници, Здрава Србија…) а који су наступили на заједничкој листи.

ФОТО: СНС Крушевац Фејсбук страница

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content