Crédit Agricole Srbija privrednicima odobrava subvencionisane kredite za nabavku opreme

Crédit Agricole banka odobrava kredite u okviru Programa podrške malim preduzećima u nabavci opreme koji sprovodi Ministarstvo privrede Vlade Republike Srbije u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije. Pored subvencije države od 25%, klijenti mogu iskoristiti i veoma povoljne fiksne kamatne stope i grejs period.

Ovi krediti su namenjeni kupovini proizvodne opreme, proizvodnih i građevinskih mašina, kao i specijalnih alata za mašine. Krediti sa subvencijom odobravaju se na period od 18 do 60 meseci i uz obavezni grejs period u trajanju od 6 meseci.

„Crédit Agricole Srbija, po treći put, učestvuje u programu Ministarstva privrede sa ciljem da bude pouzdani finansijski partner malih i srednjih preduzeća, što potvrđuje i činjenica da je CA bila  banka koje je plasirala najveći obim sredstava u ovom istom programu u 2018. godini. I ove godine,  nastojimo da stvorimo pozitivan poslovni ambijent koji bi pomogao razvoj proizvodnog sektora i samih investicija.“, izjavio je Vladimir Škrbić, Rukovodilac za poslovanje sa malim i srednjim preduzećima u Crédit Agricole banci Srbija.  

Svi klijenti zainteresovani za kredit za nabavku opreme mogu da dobiju preciznije informacije u jednoj od filijala Crédit Agricole banke ili pozivom Kontakt centra na broj 0700 700 500.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content