Dabar u Gimnaziji

0

Državni nivo Međunarodnog takmičenja iz računarske i informatičke pismenosti “Dabar” za školsku 2015/2016. godinu realizovan je 20. februara 2016. godine u nekoliko cenatra u Srbiji, a jedan od njih bila je i kruševačka Gimnazija.

Takmičenje je organizovano za četiri kategorije: Dabarčić (5. i 6. razred osnovne škole), Mladi Dabar (7. i 8. razred osnovne škole), Dabar (1. i 2. godina srednje škole) i Stariji Dabar (3. i 4. godina srednje škole).
Učenicima koji su se, zahvaljujući ostvarenim rezultatima na prethodnom nivu takmičenja, plasirali na državni nivo, dodeljena su Bronzana odličja.

dabar-takmicenjeRezultati Državnog takmičenja i konačne rang liste biće objavljene na zvaničnom sajtu takmičenja (dabar.edu.rs), tri dana po završetku takmičenja. Ukoliko više učenika bude imalo isti broj poena, rangiranje će se izvršiti na osnovu vremena za koje je učenik odradio test, a ukoliko je isto i vreme rada na testu bolje plasirani biće učenik sa boljim rezultatom na školskom takmičenju.

Srebrna i zlatna odličja, kao i specijalne nagrade najuspešnijim učenicima udruženje IT- UPS biće poslata na adrese škola navedene u podacima mentora nagrađenih učenika.

Можда вам се допадне и Више од овог аутора

Оставите одговор

Ваша е-маил адреса неће бити објављена.

twenty − 18 =

Skip to content