Donacija za Odeljenje ginekologije

0

U okviru humanitarne akcije „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“, kompanije Henkel Srbija i DIS uručili su Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo sa neonatologijom kruševačke Opšte bolnice, vrednu donaciju koja će omogućiti bolje uslove trudnicama i porodiljama tokom boravka u porodilištu.

Donacija se sastoji od kompleta posteljina, paketa za porodilje, kao i deterdženata i sredstava za higijenu.

 „Zahvaljujem se u ime Opšte bolnice Kruševac i Službe ginekologije i akušertsva sa neonatologijom na vrednoj donaciji. U našem porodilištu se rađa oko 1600 beba godišnje i donacijom ćemo popraviti uslove u kojima borave naše porodilje. Ovo je nastavak saradnje sa kompanijom Henkel i nova saradnja sa kompanijom DIS, iskreno se nadamo da ćemo i ubuduće uspešno sarađivati“, istakla je v.d. direktorka Opšte bolnice Kruševac, prim. dr Vesna Stević Gajić.

Veoma smo srećni što smo u saradnji sa DIS-om, našim dugogodišnjim partnerom sa kojim imamo odličnu saradnju, obezbedili donaciju u vidu deterdženata, omekšivača, dečijeg sapuna i posteljine za porodilište u Kruševcu. Uvek se trudimo da pomognemo onima kojima je pomoć najviše potrebna, a mame i bebe su svakako na vrhu liste prioriteta. Upravo zato, sa velikim zadovoljstvom učestvujemo u ovoj akciji i drago nam je što ćemo posle Smederevske Palanke i Kruševca, imati priliku da posetimo i porodilišta u Čačku i Nišu”, istakao je Đorđe Popović, direktor sektora Deterdženti i kućna hemija kompanije Henkel Srbija.

Naš cilj je da doprinesemo boljoj nezi u porodilištima i da pokažemo da zajedno možemo ulepšati živote mama i beba u Srbiji. Tokom ove akcije biće donirano 800 kompleta posteljina, 400 paketa za porodilje i 2 tone deterdženta za veš. Iznad svega, veliko nam je zadovoljstvo što smo u mogućnosti da pomognemo najmlađim članovima našeg društva. Potrudićemo se da i u budućnosti sprovodimo ovakve akcije“, rekao je direktor marketinga kompanije DIS,Miroslav Maslovarić.

Nakon donacije u Smederevskoj Palanci i Kruševcu, nastavak akcije „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“ planiran je u porodilištima u Čačku i Nišu, do kraja juna meseca.

 

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content