“ELEKTRIČNI ORGAZAM” PONOVO U KRUŠEVCU: Podsećanje na album objavljen pre 40 godina

0

Nakon dva rasprodata prošlogodišnja koncerta, legendarni„Električni orgazam” se vraća u Kruševac 20. oktobra sa odličnim repertoarom sastavljenim od odabranih pesama sa albuma „Les chansons populaires” i svih najvećih hitova!  

Koncert će biti održan u Basement baru sa početkom od 21 sat.

Les chansons populaires” je album sa obradama pesama poznatih svetskih bendova uz koje je „Orgazam”odrastao i koje su njima bile bitne. Ploča je objavljena davne 1983. godine za Jugoton i na njoj se nalazi osam pesama „Rolingstounsa”, „Bitlsa”, „Bouvija”, „Dorsa”, „Velvet andergraunda”, „Ti-Reksa” i drugih, a u prepoznatljivom stilu „Električnog orgazma”.

Pored odabranih pesama sa albuma „Les chansons populaires”, „Električni orgazam” će na koncertu, naravno, odsvirati i sve hitove uz koje su odrastale generacije poklonika rok muzike na ovim prostorima, kao što su „Igra rokenrol cela Jugoslavija”, „Zlatni papagaj”, „Bejbe ti nisi tu”, „Da si tako jaka”, „Nebo”, „Svečane bele košulje”, „Seks, droga, nasilje i strah”, „Ne postojim” i mnoge druge.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.300 dinara u prodajiu Basement baru (Majke Jugovića 11). Na dan koncerta ulaznice će koštati 1.500 dinara, ukoliko se ne rasprodaju ranije.

FOTO: Nemanja Đorđević

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content