ФУДБАЛЕРИ НАПРЕТКА ЗАПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ: Велика зимска кадровска вртешка!

0

Фудбалери Напретка започели су припреме за пролећни део сезоне са знатно измењеним играчким кадром и великим бројем новајлија.

После Уроша Љубомирца, који је потписао уговор последњег радног дана у минулој години, стигла су тројица репрезентативаца! Из Црвене звезде су на позајмицу дошли млади репрезентативци Никола Станковић и Никола Кнежевић док је из Естоније стигао Марк Роснуп.

Марк Роснуп може да покрива више позиција: по оба крила, централни везни, полушпиц. Долази из Левадије из Талина, за коју је одиграо 214 утакмица, постигао 57 голова и уписао 40 асистенција. Освојио је титулу шампиона, два пута Куп и два пута Супер куп Естоније. За национални „А“ тим наступио је десет пута, а у млађим репрезентативним селекцијама уписао 55 наступа. Потписао је уговор на годину и по дана.

Никола Станковић и Никола Кнежевић долазе на позајмицу из Црвене звезде. Обојица су рођени 2003. године и чланови су младе репрезентације Србије, играју у везном реду. Станковић је јесенас био у првом тиму Црвене звезде, уписао шест наступа, а помогао је и Звездиним омладинцима на међународној сцени, док је Кнежевић играо за Графичар. На 18 утакмица постигао је шест голова и уписао седам асистенција и по многим оценама био је најбољи играч јесење сезоне у Првој лиги.

Тренутно је на проби у Напретку неколико млађих играча који ће покушати да се наметну тренеру Ђорђевићу.

Клуб су, након завршетка јесење полусезоне, напустили  Млађан Стевановић, Ненад Иванић, Срђан Кочић и Петар Мићин.

Фудбалери Напретка ће се до 12. јануара припремати у Крушевца а тада одлазе на припреме у Анталију. У Турској ће одиграти неколико тренинг утакмица. Први ривал је мађарски лигаш Тисакечке, 15. јануара, док се три дана касније Напредак састаје са Шамахијем из Азербејџана. Трећа утакмица је на програму 24. јануара против украјинске екипе Ворскла. Тражи се противник за 26. јануар

Можда вам се допадне и Више од овог аутора

Оставите одговор

Ваша е-маил адреса неће бити објављена.

one × three =

Skip to content