Inicijativa Levice Srbije: “Umesto za koncert dajte novac Dečjem odeljenju”

0

Gradski odbor Levice Srbije Kruševac pokrenuo je peticiju da se umesto trošenja novca za organizaciju dočeka Nove godine na trgu  materijalna sredstva namenjena u tu svrhu, preusmere i doniraju Dečijem odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu.

Jedna Novogodišnja noć svakako ima svojih čari. To je prilika za Kruševljane koji sebi ne mogu da priušte skupe provode u restoranima, kafićima, atraktivnim destinacijama neke nezaboravne novogodišnje trenutke. Na žalost, takvih nas je u Kruševcu mnogo. Međutim, neće biti lepše uspomene na novogodišnju noć 2017. od uspomene da smo nešto uradili za sebe, za svoju decu, za naš grad, za nas same? 

Pozivamo Vas da svojim potpisom podržite naš apel i pokušamo da utičemo na vlast u Kruševcu kako bi u ovim teškim vremenima učinila pravu stvar za naš grad, a kako su to pre nas već učinili mnogi gradovi u Srbiji i građani Srbije. Iskreno verujemo da ni “Riblja čorba” , ni grupa “ZAA” , kao ni donatori koji su donirali novac za doček na Trgu, neće imati ništa protiv, a da će naši sugrađani masovno pružiti podršku ovoj ideji”, navodi se u saopštenju “Levice Srbije”.

Nastup “Riblje čorbe” na dočeku Nove godine koštaće 2.217.600 dinara, a grupe “ZAA” 550.000 dinara.

U Gradskoj upravi navode da su sredstva za ove nastupe obezbedili donatori.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content