ИЗАБРАНО РУКОВОДСТВО ОПШТИНЕ ВАРВАРИН: Нови мандат за Виолету Лутовац Ђурђевић

Др Виолета Лутовац Ђурђевић и у наредне четири године обављаће дужност председнице општине Варварин.

Њен избор подржали су одборници са листе „Александар Вучић – Варварин не сме да стане“ и „Ивица Дачић – Премијер Србије“ и један одборник Српске странке „Заветници“.

Заменик председнице општине у наредном четворогодишњем мандату биће Александар Павић (СНС) док је за председника Скупштине општине изабран Саша Живадиновић (СНС).

За чланове Општинског већа општине Варварин изабрани су Душан Радојковић (СНС) из Бачине, Славољуб Савић (СНС) из Бошњана, Милош Антић (СНС) из Парцана, Иван Максимовић (СНС) из Горњег Катуна, Дојчин Илић (ПУПС) из Варварина, Слободан Макић (СПС) из Бошњана и Саша Николић (СПС) из Бачине.

На локалним изборима 17. децембра 2023. године изборна листа “Александар Вучић – Варварин не сме да стане” освојила је 20 мандата. Коалиција “Ивица Дачић – Премијер Србије” и листа “Народна странка за наше људе – др Гордана Чабрић” освојиле су по пет одборничких места, Група грађана “Проф. Зоран Миленковић – Може другачије за нашу општину” освојила је три и коалиција “Национално окупљање” Српске странке Заветници и Српског покрета Двери два одборничка мандата

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content