Kopaonik u jeku letnje sezone

0

Osim kao zimski centar, Kopaonik sve više postaje turistička destinacija i za leto. Tako je i sledeći vikend prema najavljenim programima jedan od najbogatijih sa raznovrsnom ponudom. Od 28. do 31. jula gosti na Kopaoniku će moći da prisustvuju nizu događaja i manifestacija.

Za početak, u četvrtak 28. jula startuje drugi po redu Top summer vikend koji traje do nedelje 31. jula. Tokom ovog perioda Skijališta Srbije odobravaju popust od 20% za zabavne sadržaje.

Potom u petak 29. jula počinje manifestacija “Dani borovnice 2016”. Ona traje do 31. jula, a ima za cilj da okupi sve ljubitelje prirodnih lepota, čistog vazduha i šumskih proizvoda. Svi zainteresovani učesnici će biti u mogućnosti da se takmiče u branju i spremanju proizvoda od borovnica, a sve ocenjuje stručni žiri. Naravno, organizatori su obezbedili i prigodne nagrade za pobednike. Dok traju “Dani borovnice”, na centralnom trgu turističkog kompleksa, goste će zabavljati brojna kulturno – umetnička društva. U krugu Konaka će biti postavljeni prodajni štandovi sa domaćim proizvodima od borovnice.

Subota 30. jul na Kopaoniku je rezervisana za održavanje planinske trke “Trail race Kopaonik”, a u nedelju 31. jula održaće se tradicionalna biciklistička trka Tri strane Kopaonika.

Takoe, u periodu od 27 do 31. jula na Kopaoniku se održava Krav Maga Global Kamp “Ti sa Elitom”.

Ovako bogata ponuda sadržaja i programa je definitivno pravi poziv ljubiteljima planine da posete Kopaonik.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content