KOSANOVIĆ PRED GOSTOVANJE DINAMU: “Nadamo se pozitivnom rezultatu”

Nakon poraza od Voždovca i remija sa Spartakom fudbaleri Napretka u subotu gostuju kod vranjskog Dinama.

Za 180 minuta u prolećnom delu prvenstva igrači Napretka nisu postigli nijedan gol.

Dinamo je ekipa koja je slična svim ekipama i po filozofiji fudbala i po načinu na koji interpretiraju fudbal. Imaju malo bodova ali je razlika između Dinama i drugih klubova iz donjeg dela tabele samo u broju bodova, ne u kvalitetu igre ili igrača.

Očekuje nas dosta interesantna utakmica koja može u jednom delu da bude čak i komplikovana. Na nama je da pokažemo želju da se takmičimo što bolje možemo i da napravimo najbolji mogući rezultat. Bez obzirom na slabosti koje smo pokazali u prva dva kola, koje su više objektivne nego subjektivne, mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji.

Da li će to biti dovoljno, u odnosu na sve ono što nas očekuje u Surdulici, ne znam, ali momci su svesni zadatka i načina na koji trebaju da se ponašaju, jer će to biti jako važno, ne samo zbog te utakmice, već i zbog utakmica koje nam slede. Ukoliko budemo u tom delu na nivou, ukoliko zadržimo mir i prisebnost, ne postoji ni jedan razlog da se ne nadamo pozitivnom rezultatu”, kazao je na press konferenciji Milorad Kosanović, šef stručnog štaba Napretka.

Kosanović za utakmicu protiv Dinama neće moći da računa na povređene Veškovca i Deaka a upitan je i Alivodić zbog bolesti.

Utakmica Dinamo-Napredak igra se u subotu, 2.marta, sa početkom u 15 časova na stadionu u Surdulici.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content