POD PRITISKOM SNS: Jutka podneo ostavku!

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka podneo je ostavku!

Jeličić je potvrdio da podnosi ostavku na tu funkciju, jer se slučaj zbog kojeg mu se sudi i koji se, kako ističe, dogodio pre nego što je postao član Srpske napredne stranke, koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića i za urušavanje SNS.

Jeličić u pismu javnosti, koje je dostavio Tanjugu, navodi da se na taj način obraća “zbog hajke koja je orkestrirano organizovana u poslednjih godinu dana od opozicije i bukača, a koja se koristi isključivo u političke svrhe i protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića“.

Prema pisanju Blica, Jeličić je takvu odluku doneo pod pritiskom Srpske napredne stranke.

Prošle nedelje, u kampanji “Budućnost Srbije” Aleksandar Vučić je posetio sve opštine u Rasinskom okrugu osim Brusa što je protumačeno kao znak da je Jeličić u nemilosti SNS.

Jeličića je za seksualno uznemiravanje prijavilo sedam žena, a podignuta je optužnica samo u jednom slučaju – Marije Lukić. Blic piše i da je za dve godine koliko je kod njega radila, žrtvi poslao 15.000 lascivnih SMS-ova, a pokušao je na silu i da ostvari fizički kontakt s njom.

Pre nekoliko dana u Brusu je isključen televizijski signal tokom emitovanja emisije čija je gošća bila Marija Lukić, prenosi ovaj list.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content