KRUŠEVAČKO POZORIŠTE PRIVREMENO ZATVORILO VRATA: Voda oštetila elektroinstalacije!

0

Kruševačko pozorišten prinuđeno je da probe predstava održava u bioskopu “Kruševac” jer je prilikom gašenja požara u subotu prepodne oštećena elektromreža.

Zahvaljujući brzoj i profesionalnoj intervenciji Vatrogasnih službi Kruševca, pripadnicima MUP-a i ostalih pojedinaca i odgovornih firmi, vatra nije oštetila naše prostorije, ali je voda, usled gašenja, oštetila delove prostorija i električne instalacije, tako da pozorište neće moći da redovno funkcioniše do daljnjeg.

U toku je procedura utvrđivanja štete od strane nadležnih institucija i mogućnosti sanacije.  Do kraja nedelje očekujemo da se završi sanacija elektromreže, što je prvi uslov za osnovno funkcionisanje zaposlenih. Zahvaljujući pomoći Grada i Kulturnog centra Kruševac, probe nove predstave “Duplo golo”, u režiji Nenada Todorovića, održavaju se u bioskopu “Kruševac”, ističe Branislav Nedić, direktor Kruševačkog pozorišta.

Iz Kruševačkog pozorišta se zahvaljuju pojedincima, kolegama i pozorištima, koji su ponudili svaku vrstu pomoći i podršku.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

12 + nineteen =

Skip to content