KRUŠEVLJANIN SNIMIO SINGL ZA BENTLEY RECORDS: Đorđe Ivanović, uz pomoć devojke i Dejana Petrovića, osvaja Ameriku!

0

Nakon singla ‘’Kylie on the radio’’, Kruševljanin Đorđe Ivanović u aprilu ove godine je potpisao ugovor sa izdavačkom kućom Bentley Records iz Njujorka i objavio novi singl sa domaćim trubačem Dejanom Petrovićem pod nazivom ‘’Mad over you’’.

U crno-belom spotu se, pored dvojice domaćih umetnika, pojavljuju Ivanovićeva muza, hrvatska glumica Iva Kevra i jugoslovenska diva LidijaVukićević.

Poletna pesma inspirativno kombinuje RnB primese sa zvukom Balkana, afro-ritmom i engleskim jezikom.

‘’Mislim da je posebno urbanu pesmu ulepšati tradicijom, i u tom smislu je saradnja sa Dejanom nešto što sam priželjkivao par singlova unazad. Lidija je Ivina prijateljica i nas dvoje smo znali da će njena harizma biti savršena. To je i bio slučaj, jer su njih dve ozračile set pozitivnom energijom. Mislim da se uživanje osećalo ispred kamere, van kadra. Ovaj spot je za mene usnimljeno zadovoljstvo u trenutku, zašta su najpre veličine njihovih harizmi bile zaslužne”, priča o ideji za saradnju sa Dejanom Petrovićem i Lidijom Vukićević u spotu, Ivanović.

 O  saradnji sa Bentley Recordsom, Ivanović kaže:

‘’Srećan sam, jer sam potpisao ugovor koji je korak dalje za kontakt ove muzike sa međunarodnom publikom, i još srećniji, jer se od mene ne očekuje da karakter ovog benda prilagođavam bilo čemu. Postoji i niz prilika saradnje koje se pojavljuju kao privilegija ovog ugovora i nadam se da ću već pre kraja 2019. godine biti zadovoljan, jer sam zajedno sa svojom lepšom polovinom par takvih prilika i ostvario.’’

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content