Kupanje na otvorenim bazenima tek od sredine jula

1

Da bi se rashladili na otvorenim bazenima Kruševljani će morati da sačekaju sredinu jula i završetak građevinskih radova.

Na kompleksu otvorenih bazena u toku su radovi na popločavanju prostora pored bazena behaton pločama kao i rekonstrukcija školjki bazena.

Sezona kupanja na otvorenim bazenima počeće posle 15. jula FOTO: S. Milenković
Sezona kupanja na otvorenim bazenima počeće posle 15. jula FOTO: S. Milenković

Radovi su počeli na vreme ali su zbog čestih kiša malo odocnili tako da se završetak očekuje do 15. jula. Tada bi trebalo da startuje sezona kupanja na otvorenim bazenima. Prema vremenskoj prognozi i u narednih mesec dana biće kišnih dana ali se nadamo da će sve biti gotovo u predviđenom roku. – kazala nam je Spomenka Obradović, zamenica direktora Sportskog centra.

Ukupna vrednost radova na otvorenim bazenima je 26 miliona dinara a dok ne budu završeni Kruševljani će od najavljenih tropskih vrućina moći da se rashlade na kompleksu zatvorenih bazena koji takođe ima tri bazena, jedan olimpijskih dimenzija i dva manja.

Na zatvorenim bazenima ima mesta za oko 1.000 posetilaca dok je kapacitet otvorenih između 2.000 i 3.000. Broj mesta za kupanje je isti na oba kompleksa ali je razlika u prostoru oko bazena i sadržajima jer na otvorenom ima mnogo više mesta. Verovatno ćemo u ovom prelaznom periodu produžiti rad zatvorenih bazena i ubaciti ležaljke. – dodaje Spomenka Obradović.

Cena dnevne ulaznice za bazene je 150 dinara a iz Sportskog centra preporučuju kupovinu paketa karata. Jedan paket za 15 kupanja košta 1.500 dinara a za 30 kupanja 2.500 dinara a može da ga koristi više osoba.

You might also like More from author

1 Comment

  1. mare says

    Odmah do otvorenih bazena je igraliste koje obuhvata:dva terena za tenis,teren za odbojku,teren za kosarku i skejt park,moze se reci da su to jedini besplatni teniski tereni u krusevcu,a svaki grad u srbiji ih ima,dosao sam do saznanja da ce te terene porusiti da bi se otvoreni bazeni prosirili,da li je to tacno?!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content