Kursevi jezika i web programiranja – prava kombinacija

Mnogima je poznata informacija da web dizajneri, ali i programeri i te kako dobro zarađuju. Nije tajna ni da je za taj posao potrebno strpljenje, ali i dobro odabran kurs za web programiranje.

Svako ko bude odlučio da upiše Školu računara Akademije Oxford u Kruševcu, koja pored ostalih edukacija organizuje i ovaj kurs, može biti sasvim siguran da će steći dovoljno znanja da može kasnije da se bavi potpuno samostalno web programiranjem.

Ipak, nije zgoreg napomenuti i to da je za taj posao najbitnija praksa. Iz tog razloga ova škola i te kako vodi računa o tome da polaznicima omogući i da tokom nastave budu fokusirani na praktičan rad. Na taj način će steći sigurnost u sebe, a što će im sasvim sigurno biti od velike koristi u toku budućeg rada.

Između ostalog, svako ko bude pohađao kurs za web programiranje će se, pored ostalog upoznati sa time šta je HTML, zatim šta je CSS, te uopšteno kako funkcionišu web sajtovi na platformi WordPress.

U suštini bi svaki kandidat trebalo da odabere da li je zainteresovan da pohađa početni kurs web programiranja ili ipak ima određeni nivo znanja, koje bi trebalo da nadogradi, uzevši u obzir da Škola računara Akademije Oxford Kruševac nudi i napredne kurseve web programiranja.

Treba istaći i to da nastava može biti organizovana i za grupu polaznika i individualno, tako da svako može odabrati varijantu koja njemu najviše odgovara.

Nastava se organizuje u prostorijama ove škole i tom prilikom se u potpunosti poštuju sve propisane mere, koje su na snazi usled pandemije korona virusa u našoj zemlji.

Ako zainteresovani za kurs web programiranja iznese zahtev da nastavu pohađa online, to će mu biti omogućeno, ali je neophodno da obezbedi računar, čije karakteristike će biti u skladu sa pravilima. O tome će naravno svako zainteresovan za učenje na daljinu da bude na vreme i obavešten.

Svim zainteresovanima za osnovni ili napredni kurs web programiranja je na raspolaganju mogućnost prijave elektronski i to preko mail adrese krusevac@akademijaoxford.com, odnosno putem brojeva telefona 037 20 29 20 ili 069 10 90 584. Škola računara Akademije Oxford Kruševac se nalazi u ulici Majke Jugovića 43 / 2, a njeno radno vreme je radnim danima u periodu od 08 do 21 h, kao i subotom u periodu od 09 do 14 h, tako da zainteresovani mogu i lično da izvrše prijavljivanje za pohađanje ovog kursa.

A nakon što budu završili edukaciju, ova škola računara, kao ovlašćena institucija će im dodeliti zvanično priznati sertifikat o pohađanju nastave.

Sve to znači da imaju apsolutno pravo da informaciju o završenom kursu web programiranja unesu u svoju radnu biografiju, ali i da zahtevaju zvaničan upis tog sertifikata pri Nacionalnoj službi za zapošljavanje, u okviru koje moraju imati otvoren radni dosije.

U današnje vreme mnogo je važno raditi na sebi, a posebno je fokus stavljen na sticanje novih znanja i veština kroz različite specijalizovane edukacije. Ne može se ne primetiti da su mnogi pojedinci primarno usmereni na sticanje znanja stranih jezika. Pretpostavlja se da je osnovni razlog za to što sve više ljudi sarađuje sa stranim kompanijama i pojedincima, kako putem interneta, tako isto i direktno sa ljudima iz drugih zemalja, koji svoje poslovanje ostvaruju u našoj zemlji.

Međutim, znanje znanje stranog jezika koje se stiče tokom osnovne i srednje škole definitivno nije dovoljno da bi neko mogao adekvatno da komunicira na tom jeziku u poslovnoj sferi. Onda se potpuno očekivano javljaju zainteresovani za učenje stranih jezika, a upravo njima su na raspolaganju kursevi engleskog i nemačkog jezika, koje organizuje Škola stranih jezika Akademije Oxford u Kruševcu.

Ne samo da će svim zainteresovanima biti omogućeno da pohađaju klasičnu edukaciju, odnosno „školsku“ nastavu jezika, koja podrazumeva šest nivoa kursa, u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike, odnosno skraćeno CEFR (The Common European Framework for languages), nego i brojne specijalističke kurseve.

U principu je Škola stranih jezika Akademije Oxford Kruševac pripremila izuzetno bogatu ponudu, tako da bi svaki pojedinac trebalo da odluči da li je zainteresovan za klasičnu nastavu ili za konverzacijski kurs engleskog jezika, nemačkog ili nekog drugog. Zatim su dostupni ubrzani kursevi stranih jezika, pa oni koji su isključivo namenjeni pravnicima, medicinarima, osobama zaposlenim u turizmu i menadžerima, kao i u mnogim drugima oblastima.

Sasvim je jasno da je ponuda ove škole odlična, te da bi trebalo bez ikakvih problema svako da pronađe opciju koja mu najviše odgovara.

Sa tim u vezi je dobro napomenuti i to da se nastava može organizovati i na klasičan način, ali i da su dostupni online kursevi nemačkog jezika, engleskog, kao i ostalih stranih jezika.

Prijavljivanje zainteresovanih može biti izvršeno elektronski, odnosno slanjem osnovnih informacija o sebi na mail adresu krusevac@akademijaoxford.com. A kome ne odgovara taj princip prijavljivanja, može da prošeta do prostorija ove škole stranih jezika u Kruševcu, koje se nalaze u ulici Majke Jugovića 43 / 2. Isto tako je dozvoljeno i da prijavljivanje bude izvršeno putem telefona 037 20 29 20 ili 069 10 90 584. A sve to zainteresovani za učenje engleskog ili nemačkog jezika mogu se prijaviti svakog radnog dana u periodu od 8 do 21 čas, odnosno subotom između 09 i 14 h.

Rezervišite na vreme svoje mesto i naučite ili usavršite engleski i nemački jezik u najboljoj školi u vašem gradu!

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content