Miloje Mihajlović – Meda demantuje beogradske medije

Miloje Mihajlović – Meda demantovao je navode beogradskih medija da je razgovarao sa Radomirom Nikolićem, predsednikom Izvršnog odbora SNS, kako bi smenili Gašićeve ljude u Kruševcu.

Od osnivanja sam član SNS i nikada u životu nisam razgovarao sa Radomirom Nikolićem, Niti je on mene zvao, niti ja njega. Imali smo posrednu komunikaciju prema pravilima Izvršnog odbora SNS. Nije bilo razloga niti potrebe da razgovaramo. Ne pada mi na pamet da rušim stranku ili učestvujem sa nekima koji imaju slične namere. – kazao je danas Miloje Mihajlović dodajući da „nema saznanja ali da je moguće da je neko iz Kruševca razgovarao sa Radomirom Nikolićem“.

Miloje Mihajlović negira da je razgovarao sa predsednikom Izvršnog odbora SNS Radomirom Nikolićem FOTO: S.Milenković
Miloje Mihajlović negira da je razgovarao sa predsednikom Izvršnog odbora SNS Radomirom Nikolićem FOTO: S.Milenković

Mihajlović tvrdi da se sa Gašićem poznaje dugo i da su veliki prijatelji.

Nikada nismo imali nesuglasica. On je izuzetno inteligentan i sposoban mladi čovek. Znam da mu neće oprostiti učešće u povratku velikog patriote i stratega generala Lazarevića. što se tiče stranačkih izbora u SNS u Kruševcu oni su protekli u korektnoj atmosferi. Ja sam kandidat za predsednika Okružnog odbora SNS a odluka o mom postavljenju biće doneta na predsedništvu stranke. – dodaje Mihajlović.

U znak podrške Bratislavu Gašiću kruševački naprednjaci su pokrenuli Fejsbuk stranicu „Dnevna doza Bratislava Gašića“ na kojoj veličaju njegov doprinos gradu i Srbiji

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content