Na listama DSS – Dveri i SRS 15 kandidata iz okruga

Republička izborna komisija je proglasila izborne liste Srpske radikalne stranke i koalicije DSS-Dveri na kojima se nalazi 15 kandidata iz Rasinskog okruga.

Na listi DSS – Dveri bivša predsednica Skupštine Grada Kruševca Branislava Brkić je na 44. mestu. Potom slede prof. dr Radomir Kovačević iz Aleksandrovca na 61. , Milena Đukić iz Aleksandrovca na 119., Srđan Lazić iz Kruševca na 130., LJubiša Pantić iz Aleksandrovca na 148., Vladimir Malinić, takođe iz Aleksandrovca, na 165. i Marija Aleksić iz Brusa na 230. mestu.

Najbolje kotirani radikal iz Rasinskog okruga na listi ove stranke je bivši narodni poslanik Momčilo Duvnjak na 32. mestu. Lider varvarinskih radikala Janko Bogunović je na 94. mestu liste a Goran Mihajlović iz Trstenika na 112. mestu.

Dragan Trifunović iz Kruševca je 122., Milanka Ćoćić iz Aleksandrovca 135., Zoran Ćoćić 184., Dajana Musulin iz Kruševca 201. a LJuba Čolić iz Brusa 202. na listi poslaničkih kandidata Srpske radikalne stranke.

Sudeći prema njihovim pozicijama  i prognozama o mogućem rezultatu ove dve liste na izborima 24. aprila  objektivno su male šanse da bilo koji od kandidata sedne u poslaničke klupe.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content