Napredak gostuje “građevinarima”

Drugi deo takmičenja u Super ligi Srbije fudbaleri Napretka započinju gostovanjem kod Rada na Banjici.

U poslednjih pet utakmica, od dolaska Milorada Kosanovića, osvojeno je 12 bodova u prvenstvu i obezbeđen plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

Pozicija Rada na tabeli ne daje pravu sliku vrednosti tog tima. Igraju mnogo bolje nego što to bodovi pokazuju ali je evidentan problem sa realizacijom. Mi moramo najozbiljnije ući u tu utakmicu ako želimo da napravimo pozitivan rezultat. Kod nas se stvari razvijaju u dobrom pravcu i ne postoji razlog da ne nastavimo u istom stilu kao na poslednjih nekoliko utakmica. Mislim da možemo da nastavimo seriju dobrih igara. Sam rezultat je nešto što zavisi od mnogo faktora, ali naše je pravo da želimo da odemo u Beograd i napravimo rezultat koji će nam najviše odgovarati”, kazao je Kosanović na konferenciji za novinare.

Golgeter Napretka Uroš Đerić je igrama u poslednjih nekoliko utakmica pokazao da je igrač na koga ozbiljno može da se računa:

Siguran sam da sam opravdao dolazak u Napredak i mislim da ekipa dobro igra, a ako ekipa dobro igra onda nema nikakvih problema da ću ja biti jedan od najboljih strelaca u ligi. Ne mogu to da obećam, ali daću sve od sebe,kako sada protiv Rada tako i u narednim utakmicama”, optimista je Đerić.

Utakmica Rad-Napredak igra se u subotu, 4.novembra, u 19 časova, na stadionu Kralj Petar Prvi u Beogradu.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content