NASTAVLJA SE TAKMIČENJE U SUPER LIGI: Napredak gostuje u Novom Sadu

0

Nakon pauze, zbog obaveza reprezentacije, takmičenje u Linglong Super ligi Srbije se nastavlja utakmicama 17. kola u kojem Napredak gostuje kod Vojvodine u Novom Sadu.

“Reprezentativnu pauzu ekipa Napretka je iskoristila za odmor, sanaciju povreda i izlečenje prehlada”, rekao je Predrag Rogan šef stručnog štaba Napretka na konferenciji za novinare.

” Svesni smo da je Vojvodina u šampionat ušla sa velikim ambicijama, a to rezultati takođe potvrđuju. Činjenica je da su oni u ovom trenutku drugi na tabeli i da su nas u Kruševcu pobedili. Poseduju izuzetno kvalitetnu ekipu predvođenu Drinčićem, Matićem i ostalim igračima. Da su se posle naše utakmice još pojačali dovođenjem Nikolića i Petkovića iz inostranstva.

Međutim, da bi napravili dobar rezultat, a sigurno je da želimo jer imamo ambiciju, moji igrači moraju da odigraju kao u prošlom kolu protiv Čukaričkog, da pokažu još jednom požrtvovanje, borbu, energiju, strast, da budu maksimalno disciplinovani, u ta ne sumnjamo i očekujemo da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat u Novom Sadu,” zaključio je Rogan.

Utakmica Vojvodina – Napredak igra se u subotu u 18 sati, na stadionu Karađorđe.

 

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content