NOĆNA VOŽNJA BICIKLISTA: Za bolju bezbednost na ulicama

0

Ove subote, u 20 časova, sa platoa kod Doma sindikata kreće još jedna gradska vožnja biciklama.

Ovoga puta pod nazivom „Noćna vožnja-bezbedna vožnja“, u organizaciji KPB „Bela Stena“, Sportskog saveza grada Kruševca i Saveta za bezbednost saobraćaja na teritoriji grada Kruševca.

Kao i do sada organizatori žele da podignu svest građana da je bicikl prevozno sredstvo i da njegovo korišćenje ima brojnih prednosti. Noćnom vožnjom u subotu cilj je da ukažu ostalim učesnicima u saobraćaju da su brojni biciklisti i noću na našim ulicama, a biciklistima na značaj korišćenja svetlosne signalizacije i drugih svetloodbojnih predmeta za vreme noćne vožnje.

Maršuta sa satnicom: Okupljanje u 19,45 časova na platou kod Doma sindikata, u 20 časova kreće vožnja Ulicom Gazimestanskom (od Trga kosovskih junaka do Trga despota Stefana), Trg despota Stefana, Ulicom Jakšićevom, Ulicom Kosovskom (od Jakšićeve do Ulice Nikole Tesle), Ulicom Nikole Tesle, Ulicom poručnika Božidara (od kružnog toka kod Ulice hajduk Veljkove do Ulice Dušanove), Ulicom Dušanovom (od Ulice poručnika Božidara do kružnog toka kod Ulice Balkanske), Ulicom Balkanskom (od kružnog toka kod Ulice Jug Bogdanove do Trga kosovskih junaka), dolazak na Trg kosovskih junaka očekuje se u 20,35 časova.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content