Novogodišnje iznenađenje za sve sugrađane: „zaDEDA MRAZise“ i čeka te 60.000 RSD

Specijalna novogodišnja ponuda Crédit Agricole banke pod nazivom „zaDEDA MRAZise“ omogućuje      svim građanima Srbije sa stalnim zaposlenjem da apliciraju za  gotovinski kredit u iznosu od 60.000 RSD, na 6 mesečnih rata uz ukupan trošak od 660 RSD, bez obaveznog prenosa zarade i bez ikakvih drugih troskova.

Kako bi postojećim i novim klijentima omogućila da iznenade sebe i svoje najmilije tokom predstojećih praznika, Crédit Agricole banka je pripremila specijalno novogodišnje iznenađenje: gotovinski kredit u iznosu od 60.000 RSD, koji se odobrava na 6 mesečnih rata od po 10.000 RSD i uz ukupan trošak od 660 RSD.

Da bi građani aplicirali za ovaj kredit, nije potreban prenos zarade ni otvarajne paket računa – sve što je potrebno je overena potvrda o zaposlenju i visini primanja i lična karta.

Klijenti ne plaćaju trošak menice, Kreditnog biroa, nema troškova održavanja računa i nema troškova prevremene otplate kredita, jedini trošak je trošak obrade kredita i on iznosi 660 RSD (1,1%). Nominalna kamatna stopa iznosi 0% i nepromenjiva je, dok je Efektivna kamatna stopa 4,12%.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content