Obeležen Dan opštine Varvarin

0

Svečanom sednicom skupštine opštine, dodelom plaketa i priznanja obeležen je Dan opštine Varvarin.

“Skupština opštine Varvarin je uvek uz rukovodstvo i izvršnu vlast i dajemo podršku za projekte koji su od značaja za sve naše građane. Tu, pre svega, mislim na infrastrukturne projekte, izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže, ali nismo zaboravili ni poljoprivredu, najvažniju privrednu granu u našoj opštini”, kazao je Bratislav Tašić, predsednik Skupštine opštine Varvarin.

Zoran Milenković, predsednik Opštine Varvarin, je podsetio da se 23. septembar već 15 godina obeležava kao Dan opštine.

“Naša osnovna škola, koja nosi ime velikog junaka Jovana Kursule, ovaj datum slavi mnogo duže. Mi smo, na neki način, pozajmili ovaj važan datum od škole”, istakao je Milenković.

Plakete Opštine Varvarin, za izuzetne rezultate, dobili su Dragoljubu Stanojeviću, direktor Srednje škole Varvarin, Slavoljub Savić, direktor ustanove “Naša radost”, Dejan Rakić, direktor JKP “Varvarin”, Grad Kruševac za dugogodišnju uspešnu saradnju i direktorka Doma zdravlja dr Zagorka Marković.

Za postignute rezultate na republičkim takmičenjima laptop i notebook računare i novčane nagrade dodeljene su učenicima i profesorima varvarinskih škola.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content